Tilbake til «Misjonsinnslag»

Misjonsinnslag

Arne Salmelid del 2.

I dag skal vi møte misjonær Arne Salmelid. Han har vore misjonær i Etiopia, og i dag skal det handle om opplevelser i Arba Minch. Det er Magne Arild Torgersen som har møtt Arne Salmelid, då han var ein tur i Etiopia i haust, der Salmelid var reiseleiar.

Møt Torleif Kiserud i Møteplassen.

Her kan du høyre Møteplassen frå søndag 28.nov. Det er legemisjonær Torleif Kiserud som fortel om arbeidet i Jinka i Etiopia. Det er Magne Arild Torgersen som har møtt Kiserud.

Møt Arne Salmelid, del1.

I dag skal vi møte misjonær Arne Salmelid. Han er misjonærbarn, og etter alt som er skreve om nettopp det, skulle ein tru at Arne hadde velt eit anna yrke. Det er Magne Arild Torgersen som har møtt misjonærbarnet som no er misjonær i Etiopia.

Høyr Jostein Sæth.

Då Norrøna radio Ålesund hadde Respons sending 4. nov. var 10% av det innsamla gitt til radioarbeidet som blant andre Jostein Sæth driv blant Maofolket i Elfenbenskysten.
Bjørn Arild Hatlem hadde ein prat med Jostein på direkten responskvelden.

Tobias Salmelid del 3.

I denne siste delen der Magne Arild Torgersen har møtt Salmelid, snakka dei om dagleglivet i Awasa, og om ein stor kvelerslange som nyleg hadde komt inn på tomta.

Tobias Salmelid del. 2.

I dette programmet handler det om krisetider og overfall i Etiopia. Men Gud var med i alt dette.

Tobias Salmelid del 1.

Her får vi høyre om den første tida som misjonær i Etiopia. Vi får også høyre om besatte som blei fri. Det er Magne Arild Torgersen som har møtt Salmelid. Bilde viser Awasa sjøen, kopiert frå Google.

Steinar Myklebust.

Ein del bygder på Sunnmøre, og også noken andre plasser i Norge, har tatt på seg å bygge ein barneskule i Arba Minch i Etiopia. Dette arbeidet er i gong, og dei som var ute i Etiopia i haust var der for å sjå nærare på dette arbeidet. Ein av dei er Steinar Myklebust frå Sykkylven. Magne Arild Torgersen har snakke med Myklebust under bølgeblikken i regnveret i Arba Minch.

Mads Kobbersmed.

I haust har Magne Arild Torgersen vore ein tur i Etiopia. I dette første programmet der i frå, har han møtt ein misjonær frå Dannmark. Han heiter Mads Kobbersmed, og han og familien fekk eit ublidt møte med landet som reklamerer med 13 mnd. med solskin.

« Tilbake|Flere sider »

Adresser

Post

Postboks 7503
Spjelkavik,
6022 Ålesund

Besøk

Spjelkavikveien 132,
6010 Ålesund

Kontakt

E-post

post@radionordvest.no

Telefon

70 17 44 44

Mobil

456 14 012

Radio Nordvest kan du høyre på FM 101,0 i Ålesund

FM 105 (Longva) og FM 103,4 (Tussvika)

Vil du gi di støtte til Radio Nordvest?

Kontonummer: 8220.02.91707

webløsning utviklet av mWEB