Tilbake til «Forsiden»

Magne Arild Torgersen i samtale med Øystein Meling, del 13 og 14

Her får du de to siste delene av samtalen mellom Øystein Meling og Magne Arild Torgersen. I del 13 forteller Øystein om kronisk sykdom og hvordan livet er med det. I del 14 kommer Øystein med en hilsen om det som han synes er det viktigste.

Magne Arild Torgersen i samtale med Øystein Meling, del 9, 10, 11 og 12

Øystein Meling forteller i del 9 om kallet til å bli kretssekretær i Sunnmøre og Romsdal krets av Misjonssambandet på 1980-tallet. Du får i denne delen også høre om starten av Norrøna Radio, det som i dag heter Radio Nordvest, og dessuten om begynnelsen til kretsungdomskorene og Krasp. I del 10 forteller han mer om viktigheten og betydningen av kristne radiosendinger. "Det blir så nært når folk kan sitte i egen stue og høre folk de kjenner." I del 11 understreker Øystein Meling betydninga av leirstadane og internatskulen Vestborg på Stranda. Del 12 inneheld meir om tida til Øystein i Sunnmøre og Romsdal krins, men også om overgangen med å flytte til Stavanger og fortsette arbeid der for misjon både som forsamlingsleiar, forkynnar og krinssekretær i Stavanger krins.
Her ser du ein av gevinstane, ei av to dukker med flotte kler! Det er også mange andre gevinstar.

Radiolotteriet 2022

Då er vi i gang med Radiolotteriet 2022, eit årleg lotteri til inntekt for drifta av Radio Nordvest. Det er mange flotte gevinstar med ein verdi på over 44.000 kr. Det kostar 20 kr per lodd. Du kan kjøpe lodd ved enten å vippse på nr. 54 60 85 - merk med "Lodd" - eller ved å betale inn på bankkontonummer 8220.02.91707. Merk også her med "Lodd" i kommentarfeltet. Om du betaler via Nettbanken, vennlegast send oss ein SMS på nr. 456 14 012 med namn, beløp og at det gjeld loddkjøp, så er det lettare for oss å halde god orden. Vi sender ikkje ut lodd, men noterer lodda her på kontoret til Radio Nordvest. Det blir trekning og basar laurdag 30. april i Misjonssalen i Ålesund

Om misjonsprosjektet til Møre barne- og ungdomsskule i Ålesund

Denne veka (veke 4) har Møre barne- og ungdomsskule i Ålesund innsamling til eit misjonsprosjekt i Kenya. Høyr her intervju med 10. klassingane Ingunn Myren og Helene Ryberg som informerer om misjonsprosjektet og kva dei gjer for å samle inn pengar.

Magne Arild Torgersen i samtale med Øystein Meling, del 5, 6, 7 og 8

I del 5 forteller Øystein Meling om tida i Voiebyen i Vågsbygd, om ansvaret for søndagsmøter, ungdomsarbeid og barnearbeid, og dessuten om kona Helga som blir syk med kreft. I del 6 befinner Øystein Meling seg fortsatt i Agder og forteller om unge som tar imot Jesus på leirer og om vekkelse i Engesland der omtrent halve bygda blir kristne. Det er stort når mennesker tar imot Jesus og blir frelst. I del 7 hører du om mennesker som har betydd mye for Øystein Meling, der i blant Gerhard Fjelde, og om sjelevinnertrang. Del 8 handler mer om de 9 årene Øystein var forkynner i Agder, om både gode og vonde tider og om kona Anne som han gifta seg med.

Magne Arild Torgersen i samtale med Øystein Meling, del 3 og 4

I del tre forteller Øystein Meling mer om hvordan det var å bo på Tron Ungdomssenter i nord Østerdalen, og i del fire om at turen gikk sørover til Agder der han som ung ble emissær og hvordan det var i starten.

Intervju med Tobias Engås, leiar for misjonsprosjektet til Vestborgrussen

Denne veka, frå søndag 16. til søndag 23. januar, har Vestborgrussen turne rundt omkring i Nordvest. Vi har gjort eit intervju med ein representant for Vestborgrussen, Tobias Engås, om turneen og om prosjektet dei samlar inn til. Høyr dette her.

Tidlegare krinssekretær i Sunnmøre og Romsdal krins av Misjonssambandet, Øystein Meling, i samtale med Magne Arild Torgersen, del 1 og 2

Magne Arild Torgersen var i heimen til Øystein Meling i Stavanger i oktober 2021 og gjorde eit lengre intervju med Øystein Meling. I dei to første delane kan du høyre om Øystein sine første år som kristen og korleis han som ungdom begynte etterkvart å vitne og fortelle om Jesus.

24. luka i Adventskalenderen - og den siste!

Ja, då har det blitt sjølve Juleafta, og vi opnar den siste luka i Radio Nordvest sin adventskalender. Her møter du Øyvind Barlaup frå Aure på Nordmøre, som ventar på å kunne dra til Japan, saman med kona Solveig og sonen deira. Høyr her intervjuet med han.

23. luka i Adventskalenderen

Ja, då har vi kome til lille Juleafta, og vi har no opna den nest siste luka i vår adventskalender, og der møter du Hermann Dahl frå Folkestad. Høyr han her.

22. luka i Adventskalenderen

Det nærmar seg jul, og i dag har vi kome til den 22. luka i vår adventskalender. Dagens gjestar er ekteparet og legemisjonærane Maisa og Reidulf Lillebø. Her kan du høyre intervjuet med dei.

21. luke i Adventskalenderen

Då har vi opna den 21. luka i Radio Nordvest sin adventskalender, og der finn vi Kirsti Strand som har vore misjonær i fleire tiår i Japan. Høyr henne her.

« Nyere nyheter|Eldre nyheter »

Adresser

Post

Postboks 7503
Spjelkavik,
6022 Ålesund

Besøk

Spjelkavikveien 132,
6010 Ålesund

Kontakt

E-post

post@radionordvest.no

Telefon

70 17 44 44

Mobil

456 14 012

Radio Nordvest kan du høyre på FM 101,0 i Ålesund

FM 105 (Longva) og FM 103,4 (Tussvika)

Vil du gi di støtte til Radio Nordvest?

Kontonummer: 8220.02.91707

webløsning utviklet av mWEB