Misjonsinnslag

Britt Signe Fuglestad.

I dette siste programmet frå Etiopia som Magne Arild Torgersen har laga for Norrøna radio, skal vi møte Britt Signe Fuglestad.
Vi høyrer også Ingunn og Alf Magnus Tysse med sangen, “Er ei det kjærlighet”, og vi høyrer også barn i Etiopia som sang.09.05.2011

Kjell Magne Kiplesund, del 2.

På sin reise i Etiopia hausten 2010, møtte Magne Arild Torgersen mange misjonæra. I dag er det Kjell Magne Kiplesund han har snakka med. Ha er lege, og har vore i Jinka i sør Etiopia.
Vi høyrer også Lillvard Jønson spele melodien, “Under open himmel”.18.04.2011

Tore Vågen del 4.(siste delen)

Når vi no skal ta turen til Etiopia igjen, i lag med Magne Arild Torgersen, så er det Tore Vågen vi skal møte. Det var hausten 2010 at Torgersen var ein tur til Afrika og møtte mange misjonæra. Dette er 4. og siste program med Vågen.
Vi høyrer også Ingunn Ringvoll og Arne Åno. med sangen , “Emisærvise”. Norrøna radio er ansvarleg for dette programmet.11.04.2011

Tore Vågen del 3.

Når vi no skal ta turen til Etiopia igjen, i lag med Magne Arild Torgersen, så er det Tore Vågen vi skal møte. Det var hausten 2010 at Torgersen var ein tur til Afrika og møtte mange misjonæra.
Vi høyrer også Lid barnekor. med sangen , “Tjen Herren med glede”.05.04.2011

Møt Tore Vågen i program nr. 2

Når vi no skal ta turen til Etiopia igjen, i lag med Magne Arild Torgersen, så er det Tore Vågen vi skal møte. Det var hausten 2010 at Torgersen var ein tur til Afrika og møtte mange misjonærar. Vi høyrer også fam. Lillebø med sangen “Misjonssinnet fødes på Golgata”.14.03.2011

Møt Tore Vågen i del 1.

Når vi no skal ta turen til Etiopia igjen, i lag med Magne Arild Torgersen, så er det Tore Vågen vi skal møte. Det var hausten 2010 at Torgersen var ein tur til Afrika og møtte mange misjonæra.
Vi skal også høyre Marit og Irene med sangen , “Vidare med Jesus”. Norrøna radio er ansvarleg for dette programmet. (Det er Torgersen som er på bildet.)

Møt Lillian Rose Eriksen.

Brannskade er eit stort problem i Etiopia. Dette vart eit kall for misjonslegen Einar Eriksen. I to program før har vi møtt Einar i samtale med Magne Arild Torgersen som var på tur i Etiopia hausten 2010. I dag skal du få møte kona til Einar, Lillian Rose Eriksen. Programmet er laga for Norrøna radio Ålesund.
Musikken i innslaget er, Vår Gud skal ha æren, ved Edy Mihaescu.

Einar Eriksen del 2.

Brannskade er eit stort problem i Etiopia. Dette vart eit kall for misjonslegen Einar Eriksen. Magne Arild Torgersen møtte Eriksen då han var på tur i Etiopia hausten 2010. Her får du del 2 av interjuvet Torgersen laga for Norrøna radio Ålesund.

Møt Einar Eriksen del 1.

Brannskade er eit stort problem i Etiopia. Dette vart eit kall for misjonslegen Einar Eriksen. Magne Arild Torgersen møtte Eriksen då han var på tur i Etiopia hausten 2010. Her får du del 1 an interjuvet Torgersen laga for Norrøna radio Ålesund.

Jorunn Hamre del 3.

Jorunn Hamre er snart 80 år, og er fortsatt misjonær i Etiopia. Ho har opplevd mykje, og ho vil fortelje om noke av det her til Magne Arild Torgersen.

Jorunn Hamre del 2.

Jorunn Hamre er snart 80 år, og er fortsatt misjonær i Etiopia. Ho har opplevd mykje, og ho vil fortelje om noke av det her til Magne Arild Torgersen.

Miriam Syltebø Endalew, del 2.

På sin tur til Etiopia hauste 2010, traff Magne Arild Torgersen mange personer som han fekk ein prat med. I dag skal vi høyre samtalen med Miriam Syltebø Endalew.

Møt Miriam Syltebø Endalew i del 1.

På sin tur til Etiopia hauste 2010, traff Magne Arild Torgersen mange personer som han fekk ein prat med. I dag skal vi høyre samtalen med Miriam Syltebø Endalew.

Ole Nydal om solenergi-prosjekt

I Etiopia er det 13 mnd. Med solskin, det står det i turistreklama for landet. Ole Nydal arbeider på høgskulen i Trondheim, men når Magne Arild Torgersen var i Etiopia i haust traff han Nydal. Og her fortel han om dette solprosjektet.

Torill Bø del 2.

Her fortel Torill Bø meir frå eit spanande misjonærliv. Interjuver er Magne Arild Torgersen.

Toril Bø, del 1.

Då skal vi bli med Magne Arild Torgersen til Etiopia og Jinka ein plass langt i sør. Der møter vi Toril Bø som er lærar. Ho vil fortelje om skulearbeidet og om opplevingar der ho har sett konkret bønnesvar.

Ketil Fuglestad del 3.

Ketil Fuglestad driv med mykje forskjeligt utviklingsarbeid i Etiopia. I dagens programm skal vi høyre meir om Afri prosjektene. Det er Magne Arild Torgersen som har møtt Fuglestad ute i Etiopia i haust. Dette er del 3.

Ketil Fuglestad del.2

I dagens programm skal det handle om Afri prosjektene. Det er Magne Arild Torgersen som har møtt Fuglestad ute i Etiopia i haust.

Møt Ketil Fuglestad del 1.

Ketil Fuglestad driv med mykje forskjeligt utviklingsarbeid i Etiopia. Magne Arils Torgersen møtte Fuglestad då han var i Etiopia tidligare i år.. Vi høyrde også Fjellhaug Misjonsskules kor med sangen, Verda for Kristus.

Møt Dagrunn Dyrhol

Dagrun Dyrhol er lærar, og er frå Innfjorden i Romsdal. No er ho ute i Etiopia som lærar, og Magne Arild Torgersen møtte Dagrun under Afrika turen sin i haust.
Flere sider »
kl. 07-09 Morgensending "7til9"
kl. 10-11 "Ti-timen"
kl.16-17 "Etter arbeidstid"
kl.18-1930 "Kveld i Nordvest"

Adresser

Post

Postboks 7503
Spjelkavik,
6022 Ålesund

Besøk

Spjelkavikveien 132,
6010 Ålesund

Kontakt

E-post

post@radionordvest.no

Telefon

70 17 44 44

Mobil

456 14 012

Radio Nordvest kan du høyre på FM 101,0 i Ålesund

FM 105 (Longva) og FM 103,4 (Tussvika)

Vil du gi di støtte til Radio Nordvest?

Kontonummer: 8220.02.91707

webløsning utviklet av mWEB